Boek nu!

Russian Volume (3D wimpers)

Op de afbeelding is te zien hoe de wimpers zijn voorzien van Russian Volume extensies. Er zijn eigenlijk twee namen voor deze techniek, maar er is geen verschil; 3D of Russian Volume.

Er is de mogelijkheid om 2D, 3D, 4D, tot wel 9 haartjes per natuurlijke wimperhaar te plaatsen. Deze haartjes zijn veel dunner dan de haartjes die gebruikt worden bij de One by One techniek. Hierdoor worden de extensies niet zwaar terwijl er toch heel veel haartjes geplast worden.

Het resultaat is heel natuurlijk en zeker voor vrouwen met weinig natuurlijk wimpers, is deze techniek een uitkomst. Ook erg korte en weinig haartjes kunnen wij mooi en stralende maken

De behandeling voor Russian Volume extensies. Deze systeem is niet voor iedereen besteed, maar afhankelijk van de manier waarop u met de wimper extensies omgaat, is ongeveer 4-6 weken.

One by One Extensions

Zoals op de afbeelding te zien is, zijn hier op iedere natuurlijke wimper, hartjes geplaatsen. De hartjes one by one techniek zijn dikker dan de hartjes bij de 3D techniek (ofwel Russian Volume techniek). Er worden gemiddeld 80 haartjes per oog geplaatst bij de One by One techniek. Dit in tegenstelling tot de 3D techniek, hier kunnen wel 200-900 haartjes geplaatst worden. Deze haartjes zijn veel dunner en het effect is natuurlijker.

Deze behandeling neemt ongeveer een uur à anderhalf uur in beslag. De lengte en de krul van de extensies wordt tijdens het intake gesprek bepaald. We kijken dan altijd naar de vorm van het gezicht en de ogen en de lengte van de natuurlijke wimper.

De levensduur van de extensies hangt af van de manier waarop er met de extensies wordt omgegaan. Als ze voorzichtig worden behandeld, kunt u er 4-6 weken van genieten! Hoe dunner u eigen wimpers zijn heeft ook invloed op de uitbreidbaarheid

Mega Volume Lashes

(2D-16D Russian Volume)

Ben je op zoek naar echt een opvallende look? En hou je van een extreme oogopslag, dan kies je voor mega volume lashes!

De techniek is zeer specialistisch en echt alleen weggelegd voor de zeer ervaren wimperstyliste. Let dus goed op waar je deze mega volume lashes laat plaatsen.

Er worden tot wel 16 (super, dunne) haartjes geplaatst op 1 natuurlijke wimperhaar. Alle volume waaiers worden met de hand gemaakt. Dit geeft een zeer zacht en volumineus effect.

Wij bevestigen de extensions op de juiste manier, waardoor de natuurlijke haartjes geen schade oplopen.

(Wij maken geen gebruik “plukjes”, “trosjes” of voorgefabriceerde Y of W lashes).

Het plaatsen van de wimperextensions

Bij binnenkomst wordt samen met u de lengte en krul van de wimper extensiveren bepaald. Wij kijken samen naar uw wensen en naar de vorm van uw ogen en gezicht. Vervolgens mag u plaatsnemen in de behandelstoel. Wij raden u aan zonder oog make-up op de afspraak te verschijnen, mocht u geen tijd hebben gehad dit te verwijderen, doen wij dit.

Hierna worden de onder wimpers afgeplakt met hypo allergene tape, speciaal ontwikkeld voor deze behandeling. De behandeling is volledig pijnloos.

Het plakken van de wimpers gebeurt bij ons in de salon uitsluitend haartje voor haartje. Echter zo’n plukje, dan ontstaat er vrijwel direct een gat. Dit is bij de one-by-one techniek niet het geval. Wij gebruiken een speciale lijm met een zwarte bijna transparante kleur. Deze lijm is niet schadelijk voor uw ogen of wimpers en is ook niet zichtbaar. De Russian Volume extensies worden ook One by One geplaatst. Wij bouwen de wimper haartjes voor haartje op, waardoor er ook geen hele plukjes verloren kunnen gaan.

Afhankelijk van de manier waarop u met de wimpers omgaat, kunt u 4 tot 6 weken genieten van de wimper extensies.

Nazorg

Zorg dat de wimper extensies de eerste 48 uur na de behandeling niet in contact komen met water. Zo krijgt de lijm de kans om volledig te hechten.

  1. Ik raad het wel af, maar gebruik, indien gewenst, tijdens het dragen van de wimper extensies uitsluitend mascara op waterbasis. (verkrijgbaar in onze salon). Olie zorgt voor het week maken van de lijm, waardoor deze snel loslaten. De mascara mag niet gebruikt worden op de aanhechting van de wimper extensies, maar uitsluitend op de uiteinden.
  2. Gebruik voor het verwijderen van oog make-up uitsluitend een remover op waterbasis.
  3. Vermijd direct stromend water op de wimper extensies.
  4. Laat de wimper extensies aan de lucht drogen. Doe dit niet met watjes of een handdoek, er kunnen pluisjes blijven hangen.
  5. Wrijf niet in de ogen en pluk ook niet aan de wimper extensies. Hiermee beschadigt u de eigen wimpers.
  6. Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.
  7. Kam de wimper extensies regelmatig met een wimper borstel zonder mascara.