Boek nu!

Wenkbrauwspecialiste en Wimpers verven

Wil je beter worden in het stylen van wenkbrauwen? De privé-training wenkbrauwenspecialiste is een intensieve cursus.
Bedenk wel dat je na de training veel moet oefenen om een echte pro te worden.
Tijdens deze privé-training wenkbrauwenspecialiste leer je goed de wenkbrauwen te modelleren en epileren met pincet, het waxen van wenkbrauwen met spatel en hot filmwax, het mengen en aanbrengen van wenkbrauwverf.

De wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht.
De juiste vorm wenkbrauwen kunnen de ogen laten liften en het gezicht er veel jonger uit laten zien.
Het op de juiste manier epileren is niet eenvoudig en kan al snel misgaan. Tijdens de cursus wordt voornamelijk geleerd hoe je de juiste vorm en kleur creëert.
Verven van de wimpers en wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen zijn hot! De consument is meer bewust van het feit dat wimpers en wenkbrauwen ook styling en verzorging nodig hebben. RefectoCil speelt in op de huidige trends. Is ongekend populair en marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverfproducten.
Tijdens deze training behandelen we het hele assortiment van RefectoCil. RefectoCil is één van de bekendste merken en heeft een zeer uitgebreid assortiment.
Kleurspecialist:
Het mengen van verschillende kleuren biedt heel veel mogelijkheden voor een individuele uitstraling en een perfecte kleur. Voeg warmte en/of koelte toe aan het verfmengsel of gebruik in het najaar de prachtige kastanje kleur.
Na deze training mengt u voor iedereen een kleur op maat!

Wenkbrauwstyling: Met de Brow Styling Strips van Refectocil realiseert u in een paar minuten perfect gestylde wenkbrauwen. Win tijd door tegelijkertijd de wenkbrauwen te verven in de door u gecreëerde kleur. Met de producten van Refectocil, staat uw salon garant voor een professionele kleuring en styling van de wenkbrauwen.

OMSCHRIJVING WENKBRAUW STYLING MET CERTIFICAAT
Alles over de wenkbrauwen! Ze bepalen namelijk voor 90% de uitstraling van het gezicht en zijn mede daarom zo belangrijk voor iedereen. Verkeerd epileren of fout getekende wenkbrauwen kunnen grote gevolgen hebben en zorgen voor een boze, verbaasde of vermoeide blik. Niet alleen vrouwen laten tegenwoordig hun wenkbrauwen behandelen, ook mannen zullen steeds vaker de weg naar je salon vinden om er frisser en jeugdiger uit te zien. Dit kun jij allemaal realiseren na het behalen van je certificaat!

Alle methodes en technieken voor het creëren van de perfecte wenkbrauwen, wordt je aangeleerd door de vakdocenten van Beleza Beautyschool. Zij doen continu research om zich te kunnen blijven specialiseren in de allernieuwste wenkbrauwstyling technieken.

Inhoud Theorie

 • Theorie van het epileren van de wenkbrauw en de verf
 • Productuitleg en hoe deze toetenpassen

Inhoud praktijkgericht

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • wenkbrauwen epileren met pincetten en met hars
 • Afwerken met knip techniek
 • De wenkbrauwen en de wimpers verven
 • De hele gezicht ontharen met hars
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken

Bijzonderheden

 • Na de opleiding ontvang je een certificaat.
 • Cursist dient 2 modellen mee te nemen
 • Persoonlijke aandacht doordat er max. 3 cursisten worden geschoold
 • Dagdeel

PRIJS Privé trainingsduur 1 dagdelen  € 170,00

Startpakket  € 200,00

Deze pakket is compleet met alles benodigdheden die u tijdens en naar de cursus gaat gebruiken.

Refectocil pakket, aloëvera gel, schaartje , houten harsspatel doen , houten harsspatel breed , splint pincet en breed pincet, alcohol 70%,flespompje,watjes,prowax harsverwarming, sunzee brillant haaskorrels ,wenkbrauwen borsteltjes, wattenstaafjes, inzetcontainer, wegwerp behandel stoelhoes