Boek nu!


Ultrasound Geluidsgolven voor het gezicht

(aan te schaffen bij gezichtsbehandeling) € 10,00

Dit ultrasound apparaat werkt met geluidsgolven. Deze zijn voor het menselijk oor niet hoorbaar. Ze dringen door tot in de diepere huidlagen waar collageen en elastinevezels onontbeerlijk zijn voor huidverjonging. Zo wordt uw huid gestimuleerd tot celvernieuwing. Door de combinatie van Diamond Microdermabrasie en Ultrageluid wordt een nog effectiever resultaat bereikt.

Deze Ultrasound dringt diep door in de huid, versterkt het weefsel en ontdoet zich van verontreinigende stoffen. Gaat rimpelvorming tegen en biedt als resultaat een stevigere huid.

Met deze pijnloze methode kunnen zonder enige huidirritatie werkstoffen dieper de huid in gebracht worden, met als resultaat het bestrijden van rimpelvorming en cellulitus door versteviging van de huid. bevordert de doorbloeding, verbetert de lympfedrainage, activeert de stofwisseling en zorgt door middel van collageen-vernieuwing voor een versterking van het bindweefsel. De behandeling is geschikt voor het lichaam, gezicht en decolleté.
Er zijn 3 optionele golven (standen):
- Continue gelijkstroom
De ultrasound geeft continu zijn werking af op de huid. Er zit geen tussenstop of onderbreking in de werking. Geschikt voor ieder huidtype.
- Frequentie met interval
De ultrasound geeft zijn werking af met een onderbreking. De puls wordt onderbroken. Geschikt voor de ouder wordende huid.
- Frequentie met hogere interval
De ultrasound geeft zijn werking af met een onderbreking. De puls wordt onderbroken. Geschikt voor de ouder wordende huid.