Boek nu!

Maak gebruik van de Beleza cadeaubon
Een aantrekkelijke cadeau 

Alle onze gezichtsbehandelingen vanaf 60 minuten bestaan uit: reinigen, epileren van de wenkbrauwen en bovenlip, serum, masker en dagverzorging.

 

Sothys Pigmentvlekken

Deze Behandeling is zeer geschikt om de huid op te lichten en pigmentvlekken te verminderen. Voor een goed resultaat wordt een behandelsessie van minimaal 4x geadviseerd in vier weken tijd. Samenwerking met de schoonheidsspecialist door middel van de juiste huidverzorging voor thuis is een must voor optimale verbetering.

Soin Fondamental: Voor vermindering van pigmentvlekken ca. 50min. € 60,00


Sothys Peeling

Medische inspiratie en de expertise van de schoonheidsspecialiste zorgen voor een vernieuwde huid. De oplossing voor pigmentvlekken en littekens. Op basis van glycolzuur en salicylzuur om de gelaatstrekken glad te maken en de celvernieuwing te stimuleren. Kan om de 3 á 4 weken worden gedaan. Vraag uw schoonheidspecialist of uw huid geschikt is voor deze behandeling!

Peeling Resurfacant: (cosmeceutische peeling) ca. 60min. € 65,00


Sothys Spa Gevoelige huid

Een basisbehandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelig huid. Een serie op basis van spa Marie-Henriette afkomstig uit de bronnen van de Belgische Ardennen. Zonder geur- en kleurstoffen en hyperallergeen. Kalmeert en geeft de huid weer een comfortabel gevoel.

Peaux sensibles SPA: voor de overgevoelige huid ca. 60min. € 65,00


Sothys Roodheid/Ruwe huid en couperose

Een kalmerende basisbehandeling met een ingrediënt van Hamamelis, die de stuwing in de haarvaten vermindert. De huid ziet er minder rood uit en voelt minder ruw aan.

Clarte & Comfort: voor huiden met roodheden en couperose ca. 60min. € 65,00


Oogcontour

Contour yeux is een totaal oplossing dankzij een toptechnologie tussen wetenschap en natuur. Een verzorgende behandeling die de overbelaste, kwetsbare huid rondom de oogleden kalmeert. Dankzij de prachtige werkstoffen verminderen donkere kringen, vochtvallen, rimpeltjes en voelt de huid weer glad en ontspannen aan.

Soin Professional Contour Yeux: speciaal voor de ogen ca. 45min. € 39,50

In een kuur van 3x in drie weken heeft u een prachtig resultaat ca. 45min.€ 109,00

In combinatie met een gezichtsbehandeling kost deze oogbehandeling ca. 25min.€ 27,50

Cosmeceutische instituut behandelingen (Tussen medisch en cosmetisch in)

Met de cosmetische, wetenschappelijk onderbouwde werkstoffen van Sothys, heeft

u na 1 behandeling al onmiddellijk zichtbaar resultaat. De werkstoffen werken als een medicijn; snel, sterk, langdurig en gaan diep de huidlagen in, dus zeer effectief.


Collageen hyaluronique:

Ontdek collageen hyaluronique, de eerste intensieve anti-rimpelbehandeling die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid. Volgens diagnose van uw schoonheidsspecialist die uw verouderingsgraad bepaald. Een professionele behandeling die technologie en exclusieve massages combineert voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid.

Cosmeceutische instituut behandeling anti-aging ca. 90min. € 85,00

Na een kuur van 3 behandelingen in drie weken ziet uw huid er zichtbaar 4 jaar jonger uit! 3x ca. 90 min. € 229,00


Vochtarme huid

Een intensief vochtbad voor de huid, door middel van drievoudig Hyalluzonzuur. Met deze unieke behandeling creëren we een injectie look-a-like effect. Een perfect resultaat, de huid voelt soepeler aan en lijntjes door gebrek aan vocht, vervagen. De korte rugmassage en de verschillende massages zorgen voor een heerlijke ontspanning.

Hydra 3HA: Cosmetische drievoudige hydratatie ca. 90min. € 85,00

Een kuur van 3 behandelingen in 3 weken 3x ca. 90min. € 229,00


Energie boost

Een boost van energie om uw huid een heldere teint te geven en weerstand te bieden tegen invloeden van stress, vervuiling, tijdens en na ziekte, onzuivere huiden, rokershuiden of huiden die een flinke oppepper nodig hebben. Siberische Ginseng is als werkstof in staat zich aan de behoefte van de huid aan te passen. In combinatie met de verschillende massages die de energie ook opwekken, heeft u een prachtige uitstraling na de behandeling.

Energie behandeling Eleutherococcus: ca. 90min. € 85,00

In een kuur van 3X in drie weken 3x ca. 90min. € 229,00