Boek nu!
Beleza schoonheidsbehandelingen

Bij een gezichtsbehandeling wordt er eerst een huid analyse gemaakt. Hierbij wordt het huid type bepaald waarna besproken wordt welke behandeling het beste aansluit bij het huid type. Daarna wordt eventueel ook advies gegeven over het gebruik van gezichtsproducten

Een volledige gezichtsbehandeling bestaat uit:

* Reiniging
* Huidanalyse
* Wenkbrauwen in model epileren - Bovenlip en of kin harsen
* Stoombehandeling (vapozone) + eventueel een scrub / peeling
* Oneffenheden verwijderen
* Gezichtsmassage
* Masker - aangepast aan je huidtype
* Dag of nachtcrème

Meer of minder onderdelen bij deze behandelingen zijn mogelijk afhankelijk van uw huidtype en wat u prefereert.

Zoals:
- Harsen bovenlip, kin, kaaklijn en/of wangen
- Verven van de wenkbrauwen en/of wimpers
- Wenkbrauwen epileren/touw techniek of harsen

Alle behandelingen kunnen zowel voor vrouwen als voor mannen worden gegeven.

Een goede huidverzorging is meer dan alleen wassen

Verschillende huidproblemen kunnen uw gelaat ontsieren. Pigmentvlekken, couperose, rimpels, acne, verslappingen. Maar ook als u denkt dat uw huid niets mankeert heeft het nog steeds een goede verzorging nodig! Soms lijkt uw huid perfect in conditie, maar Warner er eens goed naar de huid wordt gekeken denkt u daar wel anders over. Door bijvoorbeeld zon, wind, kou en luchtvervuiling heeft uw niet gemakkelijk. 90% van alle huiden is vochtarm. Dat houdt in dat er te weinig vocht aanwezig is in de bovenste huidlagen waardoor de huid fijne droogtelijntjes bevat. Op ten duur worden deze lijntjes dieper en kunnen rimpeltjes ontstaan. Ook is het belangrijk preventief te werk te gaan. Op vroege leeftijd te beginnen met goede huidverzorging is vele malen beter dan na uw 50e te beginnen met het proberen te verwijderen van rimpeltjes, pigmentvlekken en couperose. Hoe vroeger u begint, hoe langzamer het verouderingsproces gaat. Want onthoud goed: Voorkomen is beter dan ..........

NAJAAR: In het najaar is het weer tijd om uw huid te herstellen van de zomer. Onder invloed van de zon gaat de huid verdikken. De bovenste dode huidcellen vormen zo een bescherming tegen de zon. Echter teveel dode huidcellen is niet goed, het belemmert namelijk de optimale opname van huidverzorgingsproducten. Het is daarom nodig met een intensieve peeling de dode huidcellen te verwijderen.

WINTER: In de winter heeft uw huid veel te verduren. Kou, wind, een lage luchtvochtigheid en te weinig zonlicht maken de huid droog en schraal. Het vochtgehalte in de huid vermindert waardoor uw huid droogterimpeltjes vertoont en bovendien veroudert de huid overdag en snachts goed te beschermen en te verzorgen. Overdag dient de huid ingesmeerd te worden met een goede beschermende crème.

VOORJAAR: In het voorjaar lijkt niet allen de natuur, maar ook uw huid te moeten ontwaken van de winter. Door uitdroging, gebrek aan frisse lucht en beweging ziet de huid er vaal en slap uit. Rimpels lijken dieper en kringen onder de ogen donkerder. Een verfrissend schuimend masker is de oplossing!
Onder dit masker worden een aantal verzorgingsproducten aangebracht die een perfect synergie vormen. De huid wordt op die manier intensief gevoed. Een goede oppepper dus!

ZOMER: Elke dag wordt uw huid blootgesteld aan de buitenlucht. De buitenlucht en de zon zijn op zich prima. Maar er is wel voorzichtigheid geboden, want de uv stralen hebben ook een slechte invloed op de huid. Gebruik daarom een goede hydraterende crème in combinatie met een zon beschermingsproduct met een hoge factor om uw huid goed te beschermen! De uv stralen drogen niet allen uw huid uit, maar kunnen in het ergste geval zelfs huidkanker veroorzaken!

Het is ook belangrijk om voor het slapen gaan alle make-up resten en vuiltjes van buitenaf te verwijderen op een milde wijze manier. Ook s´morgens dient uw huid gereinigd te worden. Vervolgens dient uw huid ingesmeerd te worden met een crème voor uw huid type. Overdag dient uw huid beschermd te worden, en s´nachts dient uw huid goed verzorgd te worden.

Dagelijks uw huid mild reinigen en verzorgen (Reiniging- lotion- dag/nacht crème) is dus geen luxe, maar een must.