Boek nu!

Oorgaatjes maken STUDEX

 

Studex® is het wereldberoemde merk voor systemen om gaatjes in de oren te zetten. Als de belangrijkste internationale fabrikant van precisie-instrumenten, schietoorbellen en verzorgingsproducten voor oorgaatjes producten van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik.

Met ons Studex System75 is dit nauwelijks merkbaar. Oor piercing was nog nooit zo gemakkelijk, zacht en veilig.

De zomervakantie kan uitverkoop betekenen voor winkeliers, omdat het de tijd van het jaar is waarin veel mensen op vakantie gaan. Maar er zijn ook diensten waar juist veel vraag naar is in de zomer en die klanten naar de winkels lokken. Oorgaatjes laten zetten voor kinderen is hier een heel goed voorbeeld van.

Veel moeders vragen ons, vanaf welke leeftijd kinderen gaatjes kunnen laten zetten. Sommige hebben hun twijfels dat gaatjes zetten pijn zou doen.

Het is inderdaad zo dat gaatjes zetten met ons Studex System 75 geen pijn doet. Weliswaar is de pijngrens bij verschillende mensen natuurlijk verschillend, bij System 75 is het zetten van de eerste oorbellen nauwelijks voelbaar. Bovendien is de handeling van dit systeem vrijwel geluidloos, zodat de kinderen niet schrikken.

Net zoals een bezoek aan een arts, is het vaak het onbekende, dat sommige ouders en kinderen angst baart. U kunt uw kinderen geruststellen, door woorden zoals “steken” of “schieten” of “pistool” te vermijden. Ga in plaats daarvan: “gaatjes maken” of “zetten“. De Juwelier gebruikt een “apparaatje om gaatjes te maken” of een “toestelletje“.

Süße Ohrringe auch für die Kleinen

Kinderen verheugen zich enorm op de oorbellen die ze zelf (mee) mogen uitzoeken. Geweldig zijn oorbellen die via een cadeau-bon worden uitgezocht, maar ook als verrassing. Vraag in de winkel bij u in de buurt naar het schattige “My First Earring”-Schatkistje. Dit mooie doosje biedt plaats voor de eerste oorbelletjes, een leuke foto en andere mooie herinneringen, zoals bijv. de eerste tandjes of een haarlok. Het doosje herinnert kinderen de rest van hun leven aan de eerste oorbelletjes. Voor de allerkleinsten hebben wij een speciale Baby lijn speciaal voor kleine baby-oortjes aan.

Wij de specialisten, die met Studex-Produkten werken, zijn als de beste geschoold. Onze oorbellen om te zetten zijn steriel en getest op allergieën.