Boek nu!

Hotstone massage & Ontspanningmassage

De hot stone massage is zowat een van de populairste massage, zowel bij mannen als vrouwen. De diepe thermische werking geeft een groot gevoel van welzijn.

Zoals het woord het zelf zegt is een hotstone massage, een massage met hete stenen. De stenen hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.

Hieronder treft u informatie over de meest gangbare en gebruikte manier van de hot stone massage aan.

Eerst worden er een aantal stenen op en naast u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam in gemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kan de warme dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een hot stone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

De hot stone massage is met name geschikt voor of bij:

* Spanningen
* Stress (maar zeker niet bij Burnout)
* Spierproblemen
* Gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)
* Spijsverteringsproblemen
* Slechte of minimale doorbloeding
* A.D.H.D.
* Algemene moeheid en/of lusteloosheid

Maar ook "natuurlijk bovenal" voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstone massage.

U hoeft niets te voorzien, handdoek e.d. worden uiteraard voor u voorzien. Gelieve 10 minuten van te voren aanwezig te zijn.

De hot stone massage is een geweldige massage maar helaas niet voor iedereen geschikt.

Door de invloed van de massage met warme stenen en de plaatsing van deze stenen kunnen er namelijk diverse negatieve bijwerkingen optreden. Deze bijwerkingen zijn van uiteenlopende aard en verschillen per aandoening. Dit varieert van zware hoofdpijn en onrust tot flauwvallen toe.

Hieronder treft u een aantal aandoeningen en medicamenten waarbij het zeer af te raden is een hot stone massage te ondergaan. Heeft u een aandoening welke hier niet is vermeld adviseer ik u dit eerst te overleggen met uw behandeld arts, specialist of therapeut.

- Burnout
- Ontstekingen
- Besmettelijke huidaandoeningen
- Psoriasis
- Trombose
- Kanker
- Koorts- en uitputting-
- Diabet- epilepsie

Ook het gebruik van bepaalde medicamenten en geestverruimende middelen zijn een contra-indicatie, zoals onder andere:

- Pijnstillers
- Anti depressiva
- >Antibiotica / penicilline
- Ontstekingsremmers Prednison
- Alcohol
- Drugs en andere opiaten

Raadpleeg bij twijfel u behandeld arts/specialist of het voor u mogelijk is deze massagevorm te ondergaan.

Beleza ontspanningsmassage

Een lichaamsmassage geeft een ontspannende werking. Bovendien verbeterd de conditie van de huid en het daaronder liggende bindweefsel. Daardoor gaat u letterlijk en figuurlijk beter in u vel zitten.
Beleza Salon is altijd aan uitbreiden en is massages natuurlijk hebben wij ook steeds wat nieuws Zoals de siatshu, sport massage en nog meer.