Boek nu!

Hamman Massage ( Droog Hamman / Lichaamspakking )

Wie kent het niet van een vakantie naar bijvoorbeeld Turkije of Marokko, het oeurde badhuisritueel. Een overheerlijke scrubbehandeling,een rasoul lichaamspakking gevolgd door een wassing met schuim verkregen door een speciale zeepzak en afgesloten met een warme oliemassage.

90 minuten € 55

Ontspanning Massage

Nek, schouders of rugklachten? Dat kan deze massage verlichting bieden.

Directe effecten:

Verhogen of verlagen van bloedsomloop
Afvoeren van een teveel aan vocht in de weefsels
Spanningsverhoging van verslapte spieren
Verkrampte spieren laten ontspannen

30 minuten € 30
60 minuten € 50

Bamboemassage

De bamboe stokken vormen een verlengstuk van de handen en daardoor kan er een bepaalde druk worden uitgeoefend. Door deze technieken heeft de massage een dieper effect en kunnen spierstifteden en knopen worden verminderd.

30 minuten € 30
60 minuten € 50

Hot Stone Massage

Bij deze massage wordt er gebruikt gemaakt van vulkanische stenen,warmte en massagetechnieken. De verwarmeden vulkanische stenen worden op drukpunten geplaatst en hebben een genezende werking en kalmerend effect. Chronische pijn kan worden verlicht, de bloedcirculatie wordt verbeterd en de stenen geven een diep gevoel van ontspanning.

30 minuten € 30
60 minuten € 50

Afslankmassage / Cellulitis massage

Afslankmassage / Cellulitis massage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medische ingrijpen. Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulitis, vochtophopingen, en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt .
De behandeling valt niet onder een ontspanningsmassage en is echt een massagetherapie. Het werkt namelijk diep tot in het bindweefsel.
Je verliest met deze massage geen gewicht, maar je verliest zeker de nodig centimeters in omvang. Ter ondersteuning van een dieet, een goed lifestyle, goed eten, veel water drinken en zeker voldoende beweging.
De prijzen zijn per zonen per keer

De prijs van uw massage hangt af van de duur van de massage.

30 minuten: € 32,-
45 minuten: € 42,-
60 minuten: € 52,-
90 minuten: € 75,-
Het is voordeliger om een rittenkaart aan te schaffen.
Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom voor een losse behandeling.

RITTENKAART

en over onze behandelingen? Geniet dan nu tot wel 15% korting met een Rittenkaart.
Wordt dan vaste klant en maak gebruik van een Rittenkaart.
Bij Klein specialist in massage kunt u een Rittenkaart aanschaffen voor 3, 5 of 10 behandelingen. U ontvangt dan respectievelijk 5, 10 of 15% korting op het totaalbedrag. Dit totaalbedrag hangt af van de duur van de massage die u kiest. Wij bieden behandelingen aan van 30, 45, 60 en 90 minuten.

Dat is geldig voor alles massagegehandelingen

Rittenkaartprijzen:

De kosten zijn als volgt:

3 X 30 min = €91,-3 X 45 min= €119,-3 X 60 min= €148,-3 X 90 min= €220,-
5 X 30 min = €150,-5 X 45 min= €200,-5 X 60 min= €234,-5 X 90 min= €337,-
10 X 30 min = €305,-10 X 45 min= €405,-10 X 60 min= €505,-10 X 90 min= €735,-

De Rittenkaart is te gebruiken bij alle werkzame masseurs bij Klein specialist in massage en op iedere locatie. U zit dus niet aan 1 type massage vast – daarin heeft u de vrije keuze.

Geef een “rit” cadeau

Ook is er de mogelijkheid om een “rit” van uw Rittenkaart cadeau te geven. Wij maken dan een mooie cadeaubon voor u om weg te geven, of de bon wordt geheel kosteloos opgestuurd. De Rittenkaart is maar liefst 2 jaar geldig en u mag hem ook samen met iemand delen (een vriend of vriendin, familielid, collega, etc.).

Jaqueline – Masseuse