Boek nu!

Lichaam Behandelingen

Helaas is soms een dieet niet genoeg om op de juiste plaatsen af te vallen. Ondanks dat de weegschaal flink daalt blijven regelmatig de buik of bovenbenen in verhouding met de rest. Liposuctie was tot voor kort één van de weinige oplossingen hiervoor.

Ultrasone Geluidsgolven

De methode is gebaseerd op het principe van een niersteenvergruizer. Met ultrasone geluidsgolven (vergelijkbaar met die van een echoapparaat) wordt de celwand van de vetcel kapot getrild. De ultrasound gaat niet dieper dan ongeveer 1,5 cm, daar waar de vetcellen zich bevinden. Op dat punt is de kracht van het signaal op zijn sterkst. Op deze manier is het veilig voor de spieren en andere organen van het lichaam.

Gebieden die behandeld kunnen worden zijn onder andere

  • buik

  • onderkin

  • taille

  • rijbroek zone

  • dijbenen

  • billen

Je krijgt geen verdoving, dus geen injecties en zover bekend zijn er geen risico’s of bijwerkingen. Je kan er wel behoorlijk spierpijn van krijgen dat is alles en het kan erna wat beurs aanvoelen. Soms ontstaat er voor een paar dagen een blauwe plek. ( Ikzelf had spierpijn achteraf, maar blauwe plekken heb ik niet gehad) In het begin is het even wennen aan het geluid wat je hoort. Ze zijn bezig op b.v de buik en je hoort een geluid in het hoofd! Het heet niet voor niets ultra SOUND. Heel typisch in het begin om te ervaren maar als snel heb je er geen hinder meer van.

Cavitatie Liposuctie

Het veilige alternatief voor liposuctie. Is een nieuwe zeer effectieve behandelmethode voor vermindering van locale vetophopingen en cellulitis

VOOR en NA 6 Behandelingen

Er is allen resultaat als het weefsel voldoende vocht bevat!

De lipo-cavitatie is gebaseerd op effectieve vernietigingen van vetcellen met een ultrasone energie. Door het cavitatie-effect worden de lokale vetcellen zeer gericht geheel afgebroken. U kunt hetzelfde resultaat behalen als met een liposuctie. Geheel pijnloos zonder chirurgische ingreep. Het mooie is dat lipo-cavitatie op alle delen van het lichaam kan worden toegepast. Een veilige en effectieve behandeling tegen ongewenste vetophopingen.

Voor de behandeling:

bij het intake gesprek dient te worden nagegaan of de klant in een goede gezondheid verkeert. De specialiste bespreekt met de klant welk gebied er behandeld gaat worden. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en het doel dat de klant voor ogen heeft. Cavitatie is geen alternatief voor afvallen: het gaat slechts om het verwijderen van kleine, lokale vetophopingen.

De behandeling:

de huid moet schoon zijn, dus geen bodylotion!

Voor en na de behandeling 1,5 – 2 liter water drinken! Na het aanbrengen van een contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende bewegingen met de behandelkop uitgevoerd om zodoende alle vetcellen te treffen. De behandeling is geheel pijnloos. De klant kan enkel kleine tintellingen of warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Daarna volt een afvoerende massage.

Na de behandeling:

Een koolhydraatarm dieet begeleidt de vet afbraak. De voeding moet veel eiwitten bevatten, maar geen dierlijk vet of enkelvoudige suikers. Er wordt geadviseerd om binnen – 8 uur na de behandeling extra te bewegen en veel water te drinken.

Contra-indicaties:

Contra-indicaties zijn onder andere obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebied of stofwisselingziekten.

Niet behandeld zonnen?

Hoofd en hals, oksels, anale zone, knieholte, handen, gelaat, decolleté, borst, genitale organen, enkels en voeten.

Cavita en Lymfedrainage duurt ongeveer 45 minuten per zone