Boek nu!

Skinscrubber ( aanschaffen bij een gezicht behandeling)

De Skinscrubber reinigt d.m.v. geluidsgolven de poriën diep en zorgt ervoor dat overtollig talg wordt verwijdert. Door de ultrasonische geluidsgolven van de Skin Scrubber wordt de huid zeer intensief en diep gereinigd. De huidweefsel wordt gestimuleerd, waardoor de doorbloeding en voedingsopname word geactiveerd

 

De Ultrasoon Behandeling (aanschaffen bij gezichtbehandeling)

Dit Ultrasoon apparaat werkt met geluidsgolven. Deze zijn voor het menselijk oor niet hoorbaar, dringen door tot in de diepere huidlagen waar collageen en elastinevezels onontbeerlijk zijn voor huidverjonging. Zo wordt uw huid gestimuleerd tot celvernieuwing. Door de combinatie van Diamond Microdermabrasie en Ultrageluid wordt een nog effectiever resultaat bereikt.

Warme en een Koude Hamer (aanschaffen bij gezichtbehandeling)

Een warme en een koude hamer massage is een gezichtsbehandeling apparaat. De hamer heeft aan beide zijden een metalen plaat. De hamerkop kan verschillende temperaturen bereiken ( een warme en een koude) tegelijk. De warme kant van de hamer ontspant de huid. De warme kant stimuleert de bloedcirculatie onder de huid.

De koude kant verzacht de moe en oververhitte huid sluit de poriën, terwijl vocht in de huid stabiliseert.

Cooling Hamer:

  • Verwijderd de donkere kringen
  • Verstrakt de huid
  • Verzacht de gevoelige huid
  • Sluit de porie

Warm Hamer:

  • Versnelt de bloedcirculatie
  • Maak de huid glad
  • Zorgt dat de werkstoffen/serums beter worden opgenomen

De Hoogfrequent gezichtsbehandeling (aanschaffen bij gezichtbehandeling)
Deze unieke behandeling is een mooie aanvulling op het assortiment van gezichtsbehandelingen geworden

Wat doet de hoofdfrequent gezichtsbehandeling met de huid?
Door met gas-elektrode over de huid te masseren wordt de huid verrijkt met zuurstoof. De bloedsomloop en de huidstofwisseling worden hierdoor enorm geactiveerd. Dit zorgt ervoor dat er een actieve opname van voedingsstoffen plaatsvinden in de huid. Op deze manier verstevigt en herstelt de huid dat helpt bij verslapping, rimpels en lijntjes. Bij acne en rokershuiden werkt het ook fantastisch. Door de doorbloeding te activeren krijgt de huid een flinke boost. Tevens werkt de ozon ook desinfecterend. Ideaal na een acne behandeling.

Voor wie is de hoogfrequent gezichtsbehandeling geschikt?
De behandeling is geschikt voor elk huidtype, zoals de droge huid, de vette huid, de oudere huid, de verslapte huid, de acne huid en de rokershuid.

Sport Remove Behandelingen verwijderen huid oneffenheden
Door middel van hoogfrequente wisselstroom kunnen onderstaande huidoneffenheden verwijderd worden zoals?

( Spinaeve )

(Couperose)

(ouderdomspigmentvlek)

(bloedblaasje)
Bloedblaasjes zijn kleine rode bultjes vanaf ongeveer het 25e levensjaar kunnen ontstaan ze worden zelden grote dan enkele millimeters en komen vaak voor op gezicht, decolleté, buik en rug, Ze zijn gehhel onschuldig, maar worden vaak als cosmetisvch storend ervaren

(fibromen/steelwratjes)
Fibromen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een ketting of een bh bandje

Gerstekorrels