Boek nu!

Cursus Beleza Nagelstudio & Beautysalon

Cursus Acrylnagels

Als nagelstyliste heb je een creatief en winstgevend beroep. Je hoeft relatief weinig te investeren om een eigen bedrijf te starten. Ook zijn de werktijden flexibel omdat je deze zelf kunt indelen. We bieden verschillende opleidingen aan, die volledig aan te passen zijn aan jouw wensen. Zo kun je ervoor kiezen om een opleiding Acrylnagels te volgen.

Werk je graag met mensen en verwen je ze graag? Ben je creatief en handig genoeg om hun wensen te vervullen en ze met mooie handen en de juiste producten te laten vertrekken, dan is dit beroep iets voor jou. 

Voor wie: Voor de mensen die als nagelstyliste aan de slag willen, als je je aanbod wilt uitbreiden met Nagelstylingsbehandelingen of als je zelf veel belangstelling hebt voor nagels.

Instromen: Tijdens onze opleidingen Acryl Sjablone techniek werk je met de kwaliteitsproducten van Young Nails. Lespakketten stellen we geheel naar wens en budget samen. Vraag naar de mogelijkheden.
Belangrijk voor starters. Er zijn volledige cursussen die variëren van verschillende dagen. Lessen worden normaal gesproken één keer per week gevolgd zodat er voldoende tijd is om tussendoor te oefenen. De combinatiecursussen zijn opgesplitst in modules. Hier door is het mogelijk om vrij snel na je aanmelding in te stromen en te starten met de opleiding. Vooraf wordt er in overleg een gedetailleerde planning gemaakt.
Na het behalen van de examens ontvang je deelnemen certificaat
Er wordt op verschillende dagen in de week les gegeven.
Doorstroom: Je kunt door met de opleiding Nagelstylist, ook de workshops nailart en gellak (design/ultimate design) en manicure zijn een mooie aanvulling.

Studiebelasting Bij Beleza Nagelstudio word je intensief begeleid door gediplomeerde professionals met jarenlange praktijkervaring.
De lessen worden gegeven in een klein groep van maximaal 4 cursisten. Bij een privé cursus.
Iedere  cursist krijgt  gedegen individuele begeleiding en hebben wij bij elke combinatieopleiding standaard review -dagen in de cursusduur opgenomen. Dit zijn dagen voor onze cursisten waarop zij terugkomen om aan te tonen hoe ze in de praktijk zijn ‘gegroeid’.

De cursus bij Beleza Nagelstudio en Beautysalon bestaan uit klein groepjes. Acryl bvb is van maximaal 4 leerlingen waarbij alle aandacht op u wordt gericht en hierdoor is het een intensieve cursus. Tijdens de lessen op onze locatie verwachten wij van onze cursisten bij het volgen van een vakopleiding dat zij toegewijd hun huiswerk maken. Voor de verschillende richtingen geldt een andere studiebelasting. Gemiddeld kun je uitgaan van een studiebelasting voor huiswerk die minstens langer is als het praktijkdeel uit de les.

Belangrijk voor Starters Voor de starters is van belang te weten dat er volledige cursussen zijn die variëren van hoeveelheid dagen (inclusief examen). Deze cursusdagen worden normaal gesproken eenmaal per week gevolgd, . Iedere week krijg je oefeningen mee op basis van de behandelde theorie. Als je mogelijkheden hebt om dagelijks te trainen en meerdere keren per week cursus wilt volgen, dan kunnen we dat inplannen. In dat geval is er een mogelijkheid de cursusduur in te korten. cursus zijn opgesplitst in zogenaamde modules. Daardoor is het mogelijk om vrij snel na je aanmelding in te stromen en snel te starten met je cursus. Vooraf wordt daarvan een gedetailleerde planning met je gemaakt. Instromen is dus probleemloos door de modulaire cursusopbouw.

Certificaten en Examen Voor alle workshops en cursussen ontvang je na afloop een certificaat van deelname.  Tevens bieden we je de mogelijkheid om examen af te leggen. Hierin laat je alle technieken die je geleerd hebt zien en onafhankelijk beoordelen. De docenten bij Beleza Nagelstudio bereiden je tijdens de opleiding al voor op de verschillende onderdelen van dit examen.
Het duurt echter flink wat jaren tot je die top hebt bereikt. Het begint allemaal met een goede basis-opleiding. Daar bouw je op voort met je praktijkervaring en de aanvullende opleidingen die we voor jou in petto hebben. Als je zelf de bereidheid hebt je tijd en energie in dit vak te stoppen, dan zullen wij je niet teleurstellen. Bij ons kan je ‘de top’ halen! Voor het moment helpen wij jou aan een goede uitgebreid basis zodat je van start kunt gaan. Op een verantwoorde manier, met een reële kans op het bouwen van een klantenkring.

Gespreide betaling is voor deze opleiding helaas niet mogelijk. Wel kan je er voor kiezen om per module apart te betalen en de termijn waarin u de modules volgt ook te spreiden naar gelang uw eigen agenda en budget.

Voor alle opleidingen die geboekt worden vragen wij een aanbetaling. De aanbetaling voor een cursus/workshop bedraagt € 150,00 ( Voor het cursusgeld en/of het lespakket zult u tevens een factuur ontvangen (met aftrek van de aanbetaling) per post of per e-mail. Bij inschrijving korter dan 7 dagen voor aanvang van de opleiding dient het volledige factuurbedrag per omgaande te worden voldaan. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden.

Nagelstyliste, een schitterend beroep voor iedereen. Bij Beleza is de Acryl cursus zeer uitgebreid en aan de praktijkgericht techniek

Onder kunstnagels verstaan we een laagje product over de natuurlijke nagel om te verlengen of te verstevigen. Kunstnagels mogen nooit je eigen nagels beschadigen vandaar deze gedegen, professionele opleiding. Deze wordt gegeven door zeer ervaren instructrices, met veel praktijkervaring.

Bij acryl werkt u met een poeder en vloeistof.
U dient de vloeistof met de poeder te mengen en in de juiste hoeveelheid op de nagels aan te brengen. Acryl hardt uit door blootstelling aan de lucht.

Hierbij heeft u geen lamp nodig, omdat acryl een zeer sterke structuur heeft, en daardoor stevig is. U kunt hiermee een mooie dunne kunstnagel creëren.

De praktijklessen en de theorie zijn in modules verdeeld om u stap voor stap de kennis bij te brengen die u nodig heeft.

Cursusinhoud

Module 1
Theorie

 • Anatomie en nagelziekten (basiskennis)
 • Het belang van hygiëne
 • Gezonde nagels
 • Probleemnagels
 • Productkennis en hygiëne

Praktijk

 • Het voorbereiden van de natuurlijke nagels
 • Het verstevigen en verlengen (geen sjablon) van natuurlijke nagels 1 kleur systeem
 • Het moduleren en afwerken van de nagels

Module 2 Traditioneel technieken

 • Het verlengen van de nagels met behulp van sjablonen 1 kleur systeem
 • Het moduleren en afwerken van de nagels
 • Het verlengen van nagels met behulp van sjablonen 2 kleur systeem witte en roze
 • Het moduleren en afwerken van de nagels

Module 3 Revers techniek

 • Het verlengen van nagels met behulp van sjablonen revers techniek roze en wit(french)
 • Het moduleren en afwerken van de nagels
 • Nabehandeling revers techniek met witte en roze
 • Het moduleren en afwerken van de nagels

Module 4

 • Manicure nagelbijter
 • Het verlengen met behulp van sjablonen of niet met sjablonen bij nagelbijter
 • Het moduleren en afwerken van de nagels
 • Nabehandeling traditioneel techniek roze en wit
 • Het moduleren en afwerken van de nagels

Module 5

 • EXAMEN: Nieuwe set met sjablonen French ( witte rand) Zelf kiezen van technieken van traditioneel of revers techniek

Na iedere module ontvang je na een goede beoordeling een certificaat. Bij het positief afronden van je examen ga je naar huis met een officieel certificaat van young nails / Beleza Nagelstudio & Beautysalon

Cursusdagen:

Dinsdag en zaterdag ( in overlig met de praktijk)
Van 9:30 tot 13:00 of van 14:00 tot 17:30

De praktijklessen en de theorie zijn in modules verdeeld om u stap voor stap de kennis bij te brengen die u nodig heeft
Acryl cursus 5 modulen diverse startdata lesdagen € 950,00-

Acryl module 5 dagen voor acryltechnieken Sjablonen. Hierin leer je verschillende uitgebreid basistechniek die je nodig hebt om acrylnagels te plaatsen en verwijderen, french manicure, nagelbijter techniek, manicure bij nagelbijters, reverse techniek, etc.

Bij het met succes afronden van deze cursus, bent u klaar om als nagelstyliste een succen begint te worden.

Vanuit deze module is het altijd mogelijk om door te stromen naar een Allround opleiding en heeft u hierna veel mogelijkheden om deel te mogen nemen aan het landelijk examen of deelnemen aan award of excellence bij young nails

Acryl cursus 5 modulen diverse startdata pakketprijs € 300,00-

Deze pakket is compleet met alle benodigdheden voor deze cursus.

De pakketles en de pakketprijs word per leerling in overleg samengesteld in verband met module in het geval van dat de leerling niet de 5 dagen module keuze maakt

Beleza Nagelstudio & Beautysalon cursus is intensieve praktijk gericht. Die zijn niet uitsluitend schriftelijk te volgen. Er hoort nu eenmaal een stukje theorie bij(theorie boek). Met schriftelijke cursussen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken”

Beleza Beautysalon en Nagelstudio

Website: WWW.belezanails.nl

Email: Belezanailsstudio@gmail.com

Facebook: www.facebookbeleza.nl

Telefoon: 010-2308673 / Wapp 06 55707154

KVK 24416750 / BTW NL226999981B01