Boek nu!

Cupping Afslankmassage / Cellulitis en modellerend massage

Afslankmassage / Cellulitis massage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medische ingrepen. Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulitis, vochtophopingen, en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt .
De behandeling valt niet onder een ontspanningsmassage en is echt een massagetherapie. Het werkt namelijk diep tot in het bindweefsel.
Je verliest met deze massage geen gewicht, maar je verliest zeker de nodig centimeters in omvang.
Ter ondersteuning van een dieet, een goede lifestyle, goed eten, veel water drinken en zeker voldoende beweging.

Behandeling

De behandelingen duren per zone ongeveer 30-45 minuten. Deze worden uitgevoerd in minimaal 10 behandelingen gedurende 5-10 weken. Na ongeveer 6 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar.

Tijdens de behandeling wordt er diep tot in het bindweefsel gemasseerd en wordt er door mate van cupping afvalstoffen afgevoerd. Vervolgens wordt er een speciale bodecontour gel onder folie. De gel heeft een verkoelende werking en door de samenstelling van Zeewier extracten en de essentiële olie, heeft de bodecontour gel een optimale afbreek effect op de onderhuidse vet cellen. Het Menthol stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de werking van de afvalstoffen worden gestimuleerd.

Ga voor meer informatie en tips naar: www.tipsbijafvallen.nl

Vacuüm cups: soepele spieren en huid door opgeheven bindweefselverslapping

De therapie wordt gegeven met cups. Deze worden vacuüm op uw lichaam gezogen. Vooral bij spier- en gewrichtspijnen is het effect snel merkbaar. Hierdoor worden spieren en huid namelijk soepel gemaakt en wordt bindweefselverslapping opgeheven. U komt zogezegd ‘ruimer in u vel te zitten’.

Mentaal en fysiek beter voelen

Na een cupping-behandeling voelt men zich mentaal en fysiek een stuk beter. Het cuppen is niet pijnlijk maar kan wel even een onaangenaam gevoel geven. De vacuümkracht van de cup kan in dat geval eventueel verminderd worden. Het therapeutisch effect is echter wel afhankelijk van de zuigkracht die door het cuppen ontstaat. Bij deze variant worden geen sneetjes in het lichaam gemaakt. Daar waar de cup is geplaatst zal een rode tot paarse verkleuring te zien zijn die echter na een paar dagen weer verdwijnt. Doordat de behandelde spier en de huid goed doorbloed raakt, wordt het voor het lichaam gemakkelijker om de afvalstoffen af te voeren.

Contra-indicaties

– Koorts
– Infectieziekte- (Flinke verkoudheid, griep en keelontsteking)
– Trombose
– Kneuzing
– Plaatselijk ontstekingen
– Plaatselijk Zwemmerseczeem
– Hoge bloeddruk