Boek nu!

Een goede huidverzorging is meer dan alleen wassen.
Verschillende huidproblemen kunt uw gelaat ontsieren: pigmentvlekken, couperose, rimpels, acne, verslappingen. Maar ook als u denkt dat uw huid niets mankeert heeft het nog steeds een goede verzorging nodig! Soms lijkt uw huid perfect in conditie, maar wanneer er eens goed nar de huid wordt gekeken denkt u daar wel anders over. Door bijvoorbeeld, zon, wind, kou en luchtvervuiling is 90% van alle huiden vochtarm. Dat houdt in dat er te weinig vocht aanwezig is in de bovenste huidlagen waardoor de huid fijne droogtelijntjes gaat bevatten. Op ten duur worden deze lijntjes dieper en kunnen er rimpeltjes ontstaan. Ook is het belangrijk preventief te werk te gaan. Op vroege leeftijd te beginnen met goede huidverzorging is vele malen beter dan na uw 50e te beginnen met het proberen te verwijderen van rimpeltjes, pigmentvlekken en couperose. Hoe vroeger u begint, hoe langzamer het verouderingsproces gaat, want onthoudt goed: voorkomen is beter dan genezen.

Najaar:
In het najaar is het weer tijd om uw huid te herstellen van de zomer. Onder invloed van de zon gaat de huid verdikken. De bovenste dode huidcellen vormen zo een bescherming tegen de zon. Echter teveel dode huidcellen is niet goed, het belemmert namelijk de optimale opname van huidverzorgingsproducten. Het is daarom nodig met een intensieve peeling de dode huidcellen te verwijderen.

Winter:
In de winter heeft uw huid veel te verduren. Kou, wind, een lage luchtvochtigheid en te weinig zonlicht maken de huid droog en schraal. Het vochtgehalte in de huid vermindert waardoor uw huid droogterimpeltjes vertoont en bovendien veroudert de huid. Dit gaat u tegen door uw huid overdag en ‘s nachts goed te beschermen en te verzorgen. Overdag dient de huid ingesmeerd te worden met een goede beschermende crème.

Voorjaar:
In het voorjaar lijkt niet alleen de natuur, maar ook uw huid te moeten ontwaken van de winter. Door uitdroging, gebrek aan frisse lucht en beweging ziet de huid er vaal en slap uit. Rimpels lijken dieper en kringen onder de ogen donkerder. Een verfrissend, schuimend masker is de oplossing! Onder dit masker worden een aantal verzorgingsproducten aangebracht die een perfect synergie vormen. De huid wordt op die manier intensief gevoed. Een goede oppepper dus!

Zomer:
Elke dag wordt uw huid blootgesteld aan de buitenlucht. De buitenlucht en de zon zijn op zich prima. Maar er is wel voorzichtigheid geboden, want de UV stralen hebben ook een slechte invloed op de huid. Gebruik daarom een goede hydraterende crème in combinatie met een zon beschermend product met een hoge factor om uw huid goed te beschermen! De UV stralen drogen niet alleen uw huid uit, maar het kan in het ergste geval zelfs huidkanker veroorzaken! Het is ook belangrijk om voor het slapen te gaan alle make-up resten en vuiltjes buitenaf te verwijderen op een milde wijze manier. Ook ‘smorgens dient uw huid gereinigd te worden. Vervolgens dient uw huid ingesmeerd te worden met een crème voor uw huidtype. Overdag dient uw huid beschermd te worden en ‘snachts dient uw huid goed verzorgd te worden.

Dagelijks uw huid mild reinigen en verzorgen (Reiniging – lotion – dag/nacht crème) is dus geen luxe maar een must.

Tips voor uw kunstnagels

 • knip kunstnagels nooit, hierdoor zullen ze barsten. Gebruik liever een vijl.
 • Smeer 2 x per dag uw kunstnagels en nagelriemen in met nagelolie, om uw kunstnagels en nagelriemen in goede conditie te houden.
 • Wanneer er een nagel los zit door bijv. heel hard stoten, plak deze dan niet zelf, maar bel gelijk voor een afspraak. Onder het loszittende deel zit vocht door van alles wat u op die dag heeft gedaan (douchen, afwassen etc.) Wanneer u zelf de nagel plakt blijft het vocht zitten, dan kan het dus geen kant meer op. Door dit kan schimmel ontstaan en bent u verder van huis
 • Gebruik nagellakremover zonder aceton. Door gebruik van aceton kan namelijk uw kunstnagel beschadigen of zelfs loslaten.
 • Door het gebruik van bepaalde zonnebrandcrèmes kunnen uw kunstnagels verkleuren.
 • Trek de kunstnagel nooit van uw nagels af. Dit kan schade aan de natuurlijke nagel veroorzaken. Uw nagelstyliste kan de kunstnagels afweken met een speciale remover
 • Gebruik uw nagels niet als gereedschap, dus gebruik ze bijvoorbeeld niet als een schroevendraaien of een envelop mesje.
 • Gebruik handschoenen tijdens het werken met schoonmaakmiddelen of tijdens het werken in de tuin.
 • Zorg ervoor dat er geen vuil onder de nagelranden zit. Zit er toch vuil? Doe het dan 1 keer per week in een lauw badje met soda. De nagels bruisen lekker schoon en zien er weer fris uit.
 • Als u uw nagels te vaak stoot betekent dit dat ze te lang zijn. Laat de nagels dan inkorten.
 • Laat uw kunstnagels op tijd nabehandelen. Te laat behandelen kan zorgen voor het scheuren of breken van kunstnagels
 • Verzorg ook regelmatig uw handen. Vooral met koud weer duiken de kloofjes en schrale handen dan ook minder snel op. Uw handen vallen op en het voelt prettiger aan. (tip: Braziliaanse manicure)
 • Bij zowel korte als lange kunstnagels is het belangrijk om ook goed de achterkanten schoon te houden. Dit is namelijk een broedplaats voor bacteriën. Schoonhouden gaat het makkelijkst met een bruistablet of een manicure borsteltje met wat tandpasta. Zo worden ze ook direct gedesinfecteerd.
 • Gebruik dagelijks een verzorgende nagelriemolie op de nagelriemen. Dit voorkomt uitdroging en verharding waardoor uw kunstnagels kunnen loslaten. Het moet soepel blijven.
 • Om lang plezier te houden van kunstnagels is de juiste verzorging noodzakelijk, raadpleeg bij twijfel altijd uw nagelstyliste voor een goed advies. Wij zijn daarvoor opgeleid en helpen u graag.
 • Gebruik uitsluitend speciale nagellakremover (zonder aceton). Aceton zal uw kunstnagels zwaar beschadigen.

Beleza tips voor het harsen

 • Voor het harsen is het beste om eerst te douchen en daarna geen bodymilk te gebruiken.
 • Voor het beste resultaat laat u uw haren ongeveer minimaal 3 millimeter groeien. (kijken naar de kleinste haar).
 • Na het harsen is de huid gevoelig. Om irritaties en vlekken te voorkomen is het beter om niet in de zon of onder de zonnebank en sauna te gaan voor minimaal 48 uur.
 • Na het harsen is het beter geen strakke broek of panty te dragen, dat voorkomt ingroeiende haren.
 • Heeft u last van irritaties of ingegroeide haren? Scrubben bij de tweede dag na het harsen en scrubben zodra de haren aangroeien verminderd ook de irritaties van de ingegroeide haren. Door het harsen kunnen uw oksels en bikinilijn van kleur licht worden.
 • Beleza Tips voor zwakker nagels
 • De gellak behandeling geven genoeg steeverheid voor uw natuurlijke nagels en blijven twee tot drie weken zitten