Boek nu!

Het zetten van acrylnagels

Ook acrylnagels worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof dat samenhecht tot een kneedbaar bolletje.
Vooraleer een nagelstyliste acrylnagels zet, worden je handen gedesinfecteerd, je nagelriemen teruggeduwd en je nagel lichtjes gevijld. Vervolgens heb je de keuze tussen een tip of een verwijderbaar sjabloon als verlenging voor je nagel. Als ze de verlenging heeft aangebracht, gaat de nagelstyliste aan de slag met de acryl. Die wordt netjes in de juiste vorm geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl uit. Als de acryl voldoende droog is, worden je nagels gevijld en gepolijst.

Acryl teennagels

Mooi verzorgende teennagels in de zomer.
French Pedicure is het aanbrengen van french-manicure met acryl op de teennagels. Met kleur poeder of kleur gellak.
Met of zonder verlenging (dus lange teennagels is bij ons ook mogelijk).
Houd u van een mooi kleurtje op uw tenen maar bladdert uw nagellak er snel af of heeft u geen tijd om uw teennagels te lakken? Dan kunt u kiezen voor gekleurde gel polish. U kunt kiezen uit veel beschikbare kleuren. Dit kan zowel over de natuurlijke nagels als over de acryl worden aangebracht.

Voordelen van acrylnagels

Acrylnagels zijn enorm stevig.
Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.

Acryl nagels zijn ideaal voor mensen die:

  • zwakke nagels hebben
  • nagels die veel breken of niet groeien
  • nagelbijters
  • iemand die om wat voor reden een vervorming heeft aan zijn nagels
  • eisen stellen wat betreft elegantie en een perfecte uiterlijk van haar handen

Gellak

Wat is gellak?

Gellak wordt ook wel gel nagellak, gel polish of soak off gel genoemd. Het is een nieuwe trend bij nagelstudio's. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De nagels zien er één tot twee weken fantastisch uit. Soms ook wel langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

Nagelstyling: gellak aanbrengen en verwijderen

Gellak is een soort middenweg tussen nagellak en gelnagels. Ideaal voor mensen die geen gelnagels willen, maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels. Gellak kun je op laten brengen door een nagelstyliste in een nagelsalon, maar je kunt het ook gemakkelijk zelf! Leuk om te doen en na een aantal behandelingen ook kostenbesparend.