De wimper extensions: One by one techniek en de 3d techniek. Het is geen geheim meer. Alle steren zoals Victoria Beckham, Naomi Campbell, Jennifer Lopez, Madonna, Pussycat dolls, Beyonce en veel meer, genieten en maken gebruik van deze behandeling

De nieuwste trend voor een natuurlijke look.

Beleza Wimper Extensions:
is het meest gebruikt semipermanent wimperverlenging. Deze techniek van wimperverlening komt oorspronkelijk uit Azië. Een hit in Amerika die ook is overgewaaid naar Nederland. Het zijn losse haartjes van verschillende lengtes, dikte en vorm. Deze worden elk afzonderlijk aan de natuurlijke wimperhaartjes vast gemaakt. Meer dan tien lengtes worden aanbevolen om een meer natuurlijke uitstraling te geven. Langere wimpers kan worden gebruikt naar het centrum of op de buitenhoek van het oog, afhankelijk van de stijl voorkeur of de vorm van uw ogen. Dit geeft een natuurlijk effect. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s) met een speciale Lash Bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers.

Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor uw eigen wimpers

Beleza One by One Wimpers
zijn intens van kleur, zodat u geen mascara hoeft te gebruiken. Indien u toch mascara wenst te gebruiken voor een versterkt effect, is dit mogelijk, mits u waterbasis mascara aanbrengt. Deze is ook bij ons verkrijgbaar.

De Beleza wimpers levensduur?
De Beleza wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimpers. Deze wimper(s) vallen uit met je natuurlijke wimperhaar-cyclus. De wimper extensions kunt u jaren mee dragen zonder dat uw eigen wimpers beschadigd worden. Voor een optimale hechting is het verstandig om minstens 24 uur voor de behandeling geen waterproef mascara aan te brengen.

Het opbrengen van een volledige set duurt tussen de 90 – 120 minuten. Om een mooie volle wimpers te behouden adviseren wij om iedere 2/3/4 weken een afspraak te maken voor een RETOUCHE – behandeling. Deze behandeling duurt ongeveer 45/60 minuten.

Transformeer uw wimpers met de nieuwe Beleza wimpers stijl, de revolutionaire nieuwe wimperverlenging.

Voordelen van Beleza wimpers:

 • Mooie, volle, lange en gekrulde wimpers
 • Natuurlijke uitstraling
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Lengte en dikte aangepast aan uw wensen en aan uw natuurlijke wimperhaar
 • Praktische gewichtsloos, u voelt de extensions niet
 • Geen bosjes wimpers bij elkaar geplakt
 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Geen beschadiging van de natuurlijke wimpers
 • U kunt sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder dat u zich zorgen over uw wimpers hoeft te maken
 • Blijft 2 maanden zitten

Het geheim van de sterren,bekenden van vakbladen en vele glamour bladen! Nu ook voor u bereikbaar!

Om een blijvend mooi resultaat te behouden, dient u de volgende richtlijnen te volgen:

 • Gedurende de eerste 24 uur na de lashes behandeling mogen uw wimpers niet in aanraking komen met water
 • Gedurende de eerste 24 uur na de lashes behandeling geen stoombad voor uw gezicht ondergaan, niet zwemmen en uw wimpers niet wassen met warm water.
 • Gebruik geen wimperkruller, hierdoor kunnen de lashes breken en loslaten van de natuurlijke wimper en kunt u ook uw natuurlijke wimpers kapot maken
 • Wrijf niet door uw ogen, uw wimpers altijd droog deppen als u de ogen heeft schoongemaakt
 • Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna kan wel tot gevolg dat de wimperextensions iets sneller los laten. Hiervoor is een coating te gebruiken welke een soort beschermlaagje achterlaat op de wimpers. Dit beschermlaagje is slechts 2 tot 3 dagen actief. Daarnaar moet het opnieuw aangebracht worden

Beleza wimpers kunnen ten alle tijden door ons worden verwijderd met een speciale remover. Deze behandeling wordt gemakkelijk en comfortabel uitgevoerd en voorkomt dat u uw wimpers beschadigen.

WIMPEREXTENSIONS VERLENGEN NIET ALLEEN JE WIMPERS MAAR LATEN JE OGEN MEER STRALEN!

Wij gebruiken wimper extensions van topkwaliteit. Ze zijn zachter en flexibeler dan gewone synthetische extensions en geven daardoor een mooie, natuurlijke uitstraling! De wimperextensions hebben een fijne glans en worden vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat vergelijkbaar is met de natuurlijke wimpers. De extensions worden geplaatst volgende 1 op 1 methode en de 3d techniek. Dat wil zeggen dat elke natuurlijke wimper met extension verlengd wordt. Iedere wimperextension heeft eigen technologie, de perfecte krul en lengte waardoor het resultaat wonderbaarlijk is.

Wimper verlengen pluk systeem ( Everlash )
Lang leve de wimperextensions. Na een behandeling van ongeveer 30 minuten blijven je wimpers 3- 4 weken lang prachtig vol en lang. Omdat per persoon de groeicyclus van de wimpers verschild (waardoor je wimpers uitvallen) is de gemiddelde tijd dat de wimper extensions blijven zitten tussen de 3 á 6 weken. Het is mogelijk om tussentijds de wimpers op te laten vullen. Het is niet aanbevolen deze meer dan twee keer te laten bijvullen.

Nazorginstructie Wimperextension/wimperverlenging
Je kan op de uiteinde van de wimperextensions normale mascara gebruiken. Met uitzondering van waterproof mascara. Altijd de ogen reinigen met olie-vrije producten, anders kan het lijm aan tasten. Je mag niet in je ogen wrijven, anders laten de haartjes sneller los. Is er tijdens het douchen toch wat water op je wimperextensions gekomen: je ogen zachtjes droogdeppen. De wimperextensions vallen tegelijk uit met de eigen wimpers. Hoe lang ze blijven zitten is afhankelijk van de groeicyclus. Dat verschilt per persoon en is gemiddeld tussen de 3 en 4 weken. Het is aanbevolen voorzichtig om te gaan met wimpers. Dit verlengt de levensduur van de wimperextensions en de voorzorgen van uw eigen wimpers.

Indien er met de tijd wimpers uitvallen kan je deze op laten vullen. Voor een ‘refill’worden de extensions per pluk berekend. Je kan er gewoon mee zwemmen, douchen, naar de sauna, sporten etc. wel moet je je oog make-up (oogschaduw, oogpotlood) verwijderen met een olievrije remover, anders kan het de lijm aan tasten. Wimper everlash kunnen ten alle tijden door ons worden verwijderd met een speciale remover. Deze behandeling wordt gemakkelijk en comfortabel uitgevoerd.

Wimper permanenten ( Krullen)

Wimper permanenten / verven:
Het is tijd voor een stralende oogopslag met wimperpermanent.

Weg met de wimpertang en HALLO wimperpermanent!
Help de natuur een handje en maak gebruik van deze nieuwe revolutie op het gebied van uiterlijke verzorging en laat je wimpers permanent krullen. Beleza maakt gebruik van twee technieken om deze behandeling goed en effectief te maken: je schone wimpers worden gekruld om een klein rolletje of met een klemmetje. De wimperslag zal, afhankelijk van de groeicyclus van je wimperhaartjes, rond de 6 weken blijven zitten.

Wil je helemaal ‘klaar’zijn met je wimpers, dan kunnen wij je wimpers voor de wimperpermanent-behandeling nog een kleurtje geven.

Wimperverf
Wimperverf geeft niet alleen schitterend kleurresultaat maar is ook zeer duurzaam!Met de wimperverf geniet je tot wel 6 weken lang van een schitterende kleuring. De verf is voor iedereen geschikt en bovendien makkelijk en veilig te passen! Met verschillende kleuren van de Merk Refectoci