Spraytanning behandeling V.a €15,00
Met een speciaal ontwikkelt spraytanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof op de huid verneveld. Tijdens het vernevelen is de bruine egale tint direct zichtbaar. Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank die UV stralen afgeeft en de huid snel doet verouderen.

Spraytanning geeft je binnen een paar minuten een mooie en natuurlijk ogende tan zonder de lange termijn beschadiging van de huid door blootstelling aan UV straling. Het ingrediënt dihydroxyaceton (DHA), verkregen uit suikerriet, reageert met eiwitten in de buitenste laag van de huid wat in een mooie tan resulteert.

Is spraytaning veilig?
Vaardigheden voor een bruidsarrangement
Informeer naar de mogelijkheden voor uw bruidsarrangement. Ontvang 10% korting in combinatie met meer dan 3 behandelingen (ook voor uw familie en vrienden).

DHA is door de jaren heen in tal van tanning producten veilig gebruikt. Vaak zijn het de andere ingrediënten die in tanning producten te vinden zijn juist datgene wat de producten gevaarlijk maakt. Dit is niet het geval bij de producten van Private Sun. De producten van Private Sun zijn vrij van kunstmatige geuren, parabenen, preservatieven of andere chemicaliën die de huid kunnen irriteren, uitdrogen of nog ergere schade kunnen toebrengen. Alle producten van Private Sun worden in de EU geproduceerd en voldoen aan de gelde wet- en regelgevingen.

Voordelen op een rij

 • Natuurlijk resultaat: een egale bruine tint zonder vlekken en/of strepen
 • Geen veroudering van de huid of rimpels
 • Onmiddellijk een gebruinde huid al na 1 behandeling
 • Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
 • Het is snel, spray tanning duurt nog geen 10 minuten
 • Goed voor je huid!
 • Geen kans op huidkanker door UV straling
 • Geen kans op een verbrande huid (erytheem)

De meest gestelde vragen

 • hoe bruin word ik met spray tanning?

Elke huid is anders en dus elke persoon ontwikkelt zijn eigen kleur, waarbij de spray tan sterkte natuurlijk ook een rol speelt. Sommige mensen ontwikkelen een intense bruine kleur, terwijl anderen een veel subtielere kleur te krijgen. Dit is normaal. Regelmatige spray tan behandelingen helpen de huid te wennen aan de spray tan vloeistof en zo kan in een korte tijd een donkere kleur worden bereikt.

 • Is spray tanning geschikt voor minderjarigen?

Ja het is geschikt. Echter, de schriftelijke goedkeuring en de aanwezigheid van een ouder of voogd is aan te raden. Tevens is het zeer aan te bevelen dat de minderjarige klant tegne alle tijden ondergoed aan heeft.

 • Is spray tanning geschikt voor diabetici?

Over het algemeen wel. DHA is afgeleid van glycerine en werd eerst gebruikt in de behandeling van diabetes, omdat sommige diabetici beter DHA kunnen verdragen dan glucose. Toch is deze beslissing aan de spray tan professional om te nemen. Bij twijfel kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts.

 • Heeft medicijngebruik invloed op het resultaat?

Dit is mogelijk, door sommige medicijnen kan een andere huidskleur dan verwacht ontstaan.

 • Ruikt de spray tanning vloeistof vies of raar?

Dit varieert van product tot product, dus sommige wel, maar anderen hebben een zeer aangename geur. Dit is zeker niet het geval bij Private Sun, deze vloeistoffen zijn geurloos. Hoe dan ook, de geur verdwijnt na uw eerste douche.

 • Waarom is het resultaat van mijn laatste spray tan anders ook al werd de behandeling uitgevoerd in dezelfde salon met dezelfde vloeistof?

Als alle omstandigheden gelijk waren, kan de toestand van uw huid de oorzaak zijn. De realiteit is dat deze varieert, afhankelijk van het weer, het menstruatiecyclus, de voeding, stress en de medicijnen die worden gebruikt. De uitzondering op regel is wanneer de houdbaarheidsdatum van de tanning vloeistof is verstreken of deze niet goed is bewaard, waardoor de kwaliteit van de DHA achteruit is gegaan.

 • Geeft de kleur af op mijn kleding?

DHA kan op katoen, zijde, nylon en leder vlekken. Daarom is het aan te raden dat u na de behandeling donkere en losse kleding draagt, zodat deze niet met uw mooie tan wrijft. In het geval dat uw tan afgeeft, kan dit meestal worden uitgewassen met een normaal wasprogramma. Probeer ook geen strakke schoenen en sokken direct na uw behandeling te dragen omdat ze niet alleen ertoe leiden dat uw voeten sneller zweten, maar ze zullen ook een stuk van uw tan afwrijven.

Hoe bereid ik mij voor op een spray tan behandeling?
Zorg dat uw huid schoon en droog is wanneer u naar de salon gaat. neem altijd een douche en scrub uw huid voor de behandeling. Hiervoor raadt Private Sun u de PS Body Scrub aan, dat speciaal hiervoor is ontwikkeld. De scrub zal uw huid ontdoen van overtollig vuil en dode huidcellen op zodat de tanning vloeistof natuurlijk op uw huid komt. Draag donkere en loszittende kleding. Hoewel de spray tanning vloeistoffen van Private Sun over het algemeen snel drogen en niet of weinig vlekken op uw kleding, weet u met donkere kleding zkeer dat eventuele vlekjes niet zichtbaar zullen zijn. Tevens zorg losse kleding ervoor dat er geen strepen op uw mooie tan ontstaan.

Indien het regent op de dag van de behandeling, zorg ervoor dat u de regen vermijdt of een paraplu meeneemt.
Vermijd waxen, scheren en andere methodes van ontharing op de dag van salonbezoek. Dit geeft uw huid de tijd om te kalmeren. Aangeraden minstens twee dagen met waxen voor de behandeling, anders wordt uw mooie bruine kleur van uw huid afgetrokken.Uw huid moet vrij zijn van : deodorant, parfum, olie, bodylotion, en make-up. Dit omdat deze stoffen een laag op uw huid vormen die voorkomt dat de tanning vloeistof wordt geabsorbeerd.

Hoe behoud ik mijn tan het beste?
Wacht met douchen. De tanning vloeistof heeft tijd nodig om te ontwikkelen daarom kunt u de 6 tot 8 uur na een behandeling niet douchen. Ondertussen zal een prachtige tan op uw huid ontwikkelen die lang zal meegaan. Wacht met sporten. Het resultaat van de inspanning, het zweet en zorgt ervoor dat de vloeistof niet goed wordt opgenomen. Dit kan leiden tot strepen, vlekken en een kortere duur van de tan.

Hetzelfde geldt voor een sauna bezoek, lange warme douches en zwemmen op de twee dgen volgend op uw spray tan behandeling. De hoge temperatuur van het water zal ervoor zorgen dat uw huid de nieuwe kleur snel afstoot. Tevens is de chloor in zwembaden funest voor uw nieuwe tan van de eerste twee dagen.

Hydrateer uw huid dagelijks regelmatig. Dit is zeer belangrijk voor het behouden van een gezonde, egale en langdurende kleur. Droge huid schilfert sneller af, wat de duur van uw tan flink inkort en waardoor uw huid er als een camouflagekostuum komt uit te zien. Voor de hydratatie raadt Private Sun u de PS Tan Maintainer aan.