Pijnloos gaatjes maken: oorgaatjes

Doordat er niet ‘’geschoten ‘’ wordt, is er geen beschadiging aan de huid. De huid gaat gewoon uiteen als de stift van de oorbel gezet wordt; hierdoor is er geen weefsel beschadiging. Kinderen verwachten een ‘’ knal’’’, doordat de ouders nog het pistooltje van vroeger kennen. Deze knal blijft uit, omdat er niet ‘’geschoten ‘’ wordt, de oorbel wordt gezet. Dunnere stift; bij de ‘’schiet’’-pistolen moet de sluiting na het schieten ‘’opgevangen’’worden; vandaar dat men een dikke stift gebruikt, die voorkomt dat de sluiting tegen de achterkant van het oor aankomt. Met het system wordt er niet geschoten maar gezet. Daardoor kan men een mooie dunne stift gebruiken.

Het instrument
  • Instrument is ontworpen voor een comfortabele grip
  • Eenvoudig te reinigen
  • chroom afwerking
  • licht gewicht
  • probleemloze werking
  • instrument raakt nooit het oor of de neus van de klant
Enorm veel keuze:

De ‘’normale’’collectie;
deze serie bestaat uit enorm aantal modellen die vroeger al bekend waren. De modellen variëren van het eenvoudige bolletje tot diverse modellen in kleur of zirkonia. Alles natuurlijk gemaakt van het best denkbare chirurgische staal.

De titanium collectie;
ook hier een waaier aan modellen, varieert van een bolletje, een steentje of een ringetje.

De goud collectie;
meer dan 24 modellen alles leverbaar in 14 – 18 karaat goud. In deze collectie zijn zelfs ringetjes leverbaar die volledig gesloten zijn!

De kindercollectie; varieert van een lieveheersbeestje tot en met absolute toppers.

De mannen collectie;
groot, groter, grootst. Ik bied u de mogelijkheid om rechtstreeks oorbellen tot 8mm in te zetten. Vooral mannen zijn hier weg van. Verkrijgbaar in chirurgisch staal 14 – 18 karaat goud.

De neusbellen; wat dacht u ervan om rechtstreeks in titanium een neusbel te zetten?
Wij hebben niet alle modellen op voorraad. Als u voorkeur heeft voor een bepaald model dan kunt u altijd bellen. Dan kunnen wij deze voor u bestellen.