Huidverjonging is de nieuwste ontwikkeling op IPL-gebied
Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, waardoor de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. Uw huid zal aanzienlijk beter functioneren en er jeugdiger en vitaler uitzien. Door de betere huidfunctie wordt huidveroudering op een optimale manier teruggedrongen.

Weer een frisse, jeugdige uitstraling
Werd IPL in de beginfase alleen nog ingezet voor het definitief verwijderen van ongewenste haartjes, de nieuwste ontwikkeling op IPL-gebied is het behandelen van huidproblemen. De huidproblemen waarmee er met IPL zeer goede resultaten te zien zijn: roodheid, couperose (verwijde haarvaatjes), rosacea (ontstoken haarvaatjes), acne, pigmentvlekken, rimpels en huidverslapping. Het verouderen van de huid is een proces dat al rond het 25e levensjaar begint. Couperose, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken zijn hier de bekende tekenen van. Maar ook rimpels. Door het ouder worden en door erfelijke aanleg vermindert het collageen in de huid, en invloeden van buitenaf, zoals de zon, luchtvervuiling en roken versnellen dit proces nog eens. Bij de behandeling van rimpels doet de lichtflits in de bovenste huidlagen haar werk. Het gefilterde licht geeft een prikkeling aan de huid, zodat de huidcellen gestimuleerd worden zichzelf te herstellen en te verbeteren. De huid zal vervolgens zelf weer nieuw collageen aanmaken, waardoor de conditie van het bindweefsel verbetert en het gezicht weer een frisse, jeugdige uitstraling krijgt. De behandeling moet wekelijks worden herhaald. In dat geval is het resultaat gemiddeld na 3 tot 5 behandelingen duidelijk zichtbaar”

Een collageen boost, een stevigere huid en een frissere uitstraling: de MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Voor een optimaal resultaat combineert u deze behandeling met de MedCos MicroSkinPolish behandeling.

HOE WERKT HET?
De huid neemt het licht van de MedCos IPL op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. De huid zal frisser en jonger tonen en de textuur van de huid verbetert zienderogen.

AANTAL BEHANDELINGEN
Tussen de behandelingen ligt een periode van 1 à 2 weken, doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. De duur van een behandeling varieert van 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden.

Huidverbetering behandelingen volgens de nieuwste techniek.

Zoek u wat het verschil is tussen huidverzorging en huidverbetering?

Wij kunnen u dat uitleggen: Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Als je praat over huidverbetering dan worden de diepere lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken.

Bij Beleza Salon geloven wij in de herstellende werking van de huid. De huid wordt verbeterd door de natuurlijke producten en behandelingen die wij aanbieden. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd zichzelf te herstellen. Littekens (bijvoorbeeld van acne) kunnen hierdoor ook minder zichtbaar worden.

Een huidverbeterende behandeling wordt meestal gegeven in een kuur voor het beste resultaat, deze zal in overleg met u worden afgestemd.